tlf-ikon ​Ring os op​

31 23 08 76

mail-ikon Skriv en e-mail

kjellerupmureren@gmail.com

RENOVERING AF BADEVÆRELSE I SOLIDE KVALITETSMATERIALER​

​Hos ​Kjellerup Mureren​ tilbyder vi renovering af badeværelse i høj kvalitet i solide materialer i Kjellerup, Silkeborg og Viborg, hvor vi primært holder til. Har du planer om et nyt badeværelse eller istandsættelse af badeværelse, da det måske har set bedre tider, er vi klar til at hjælpe.

Drømmer du om en grundig badeværelsesrenovering, der giver et helt nyt og opdateret look, udfører vi renovering af badeværelse som fag- og totalentreprise. Vi samarbejder med nogle kompetente fagspecialister, og kalder de rigtige ressourcer ind til dit projekt. Du er med fra idéfasen, til den sidste klinke er monteret.

Skab værdi med en komplet renovering af badeværelse

​Et gammelt badeværelse fra 60’erne, 70’erne eller måske 80’erne ser bare ikke nær så indbydende ud, som et moderne badeværelse med 2018-opdaterede elementer. Ønsker du at skabe værdi for din bolig, er en komplet renovering af badeværelse det, der skal til for at skabe et nyt frirum. 

Vi opsætter alle typer klinker i eksempelvis beton, sten eller ler og har altid fokus på det sidste finish, da det er de små detaljer, der gør den store forskel. 

Vi rådgiver dig til den rette løsning ud fra dine ønsker og behov, således at du får dit drømmebadeværelse i lige præcis den stil, der passer til din bolig og din smag.

Få et uforpligtende tilbud

Er du ved at afsøge markedet for muligheder i forhold til renovering af badeværelse, tilbyder vi at give et uforpligtende tilbud på din opgave. Lad os sammen se nærmere på de uanede muligheder, du har for at designe et flot og præsentabelt badeværelse.

Du kan kontakte os på telefon 31 23 08 76 eller på kjellerupmureren@gmail.com.​​

Renovering af bad​

Ring os op på

telefon 31 23 08 76

​Firmainformation

​KJELLERUP MUREREN ApS​

CVR: 25639405

​Kontakt os