​Drømmer du om nyt badeværelse i lækre kvalitetsmaterialer?

​Hos Kjellerup Mureren tilbyder vi renovering af badeværelse i høj kvalitet i solide materialer i Kjellerup, Silkeborg og Viborg, hvor vi primært holder til. Har du planer om et nyt badeværelse eller istandsættelse af badeværelse, da det måske har set bedre tider, er vi klar til at hjælpe.

Drømmer du om en grundig badeværelsesrenovering, der giver et helt nyt og opdateret look, udfører vi renovering af badeværelse som fag- og totalentreprise. Vi samarbejder med nogle kompetente fagspecialister, og kalder de rigtige ressourcer ind til dit projekt. Du er med fra idéfasen, til den sidste klinke er monteret.

Skab værdi med en komplet renovering af badeværelse

Et gammelt badeværelse fra 60’erne, 70’erne eller måske 80’erne ser bare ikke nær så indbydende ud, som et moderne badeværelse med opdaterede elementer. Vil du skabe værdi for din bolig eller lejlighed, er en komplet renovering af badeværelse det, der skal til for at skabe et nyt frirum.

Vi opsætter alle typer klinker i f.eks. beton, sten eller ler og har altid fokus på den sidste finish, da det er de små detaljer, der gør den store forskel. 

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vi rådgiver dig til den rette løsning ud fra dine ønsker og behov, så du får dit drømmebadeværelse i lige præcis den stil, der passer til din bolig og din smag. Vores pris på et bygge nyt badeværelse varierer alt efter hvor mange m2 det drejer sig om, hvilke materialer du foretrækker og om nogle dele skal specialfremstilles. 

Kontakt os gerne og fortæl os om dine drømme om et nyt badeværelse, så vil vi give dig et bud på en pris, og gerne også et uforpligtende tilbud på din renovering.

Få et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse

Er du ved at afsøge markedet for muligheder i forhold til renovering af badeværelse, tilbyder vi at give et uforpligtende tilbud på din opgave. Lad os sammen se nærmere på de uanede muligheder, du har for at designe et flot og præsentabelt badeværelse.

Du kan kontakte os på telefon 31 23 08 76 eller på kjellerupmureren@gmail.com.

Se vores galleri - renovering af bad og nyt badeværelse

Ring os op på telefon:

31 23 08 76

​Firmainformation

​KJELLERUP MUREREN ApS​

CVR: 25639405

​Kontakt os