tlf-ikon ​Ring os op​

31 23 08 76

mail-ikon Skriv en e-mail

kjellerupmureren@gmail.com

FACADERENOVERING SKABER SYNLIG FORANDRING​

​Ser facaden på din bolig slidt og medtaget ud, er det måske på tide med en facaderenovering. Hos ​Kjellerup Mureren​ er vi eksperter i renovering af facade, og vi kører i området omkring Kjellerup, Silkeborg og Viborg, hvor vi servicere såvel private som erhverv med håndværk i særklasse.

Ved facadepudsning fjerner vi alt skidt fra facaden, således at den bliver helt ren og ser pæn og præsentabel ud. Vi tilbyder pudsning af facade til en konkurrencedygtig pris, så du kan få en komplet facaderenovering, der skaber en synlig forandring af din bolig til gode spiselige priser.

Få en gennemgribende facaderenovering i høj kvalitet

​Noget af det, der kan genskabe værdien af en bolig, er en gennemgribende facaderenovering. Som specialister med mange års erfaring ved vi, hvordan man løfter en sådan opgave og sikrer sig, at kvaliteten og holdbarheden er i top. Desuden er en renovering af facaden et ansigtsløft, der tager sig bedre ud rent visuelt.

​Står du en dag og skal sælge din bolig, eller ønsker du blot at gøre noget ved din gamle facade, så den bliver mere resistent over for vind og vejr, er en facaderenovering det rette valg for dig. 

Vi rådgiver dig gerne og giver dig en god pris for det samlede projekt.

Ring eller skriv for at høre nærmere

​Vil du have et tilbud eller høre mere om, hvad en facaderenovering kan gøre for din bolig, sidder vi klar til at hjælpe. Du kan kontakte os ganske uforpligtende for en aftale eller få et konkret tilbud på telefon 31 23 08 76 eller på kjellerupmureren@gmail.com.​​

Ring os op på

telefon 31 23 08 76

​Firmainformation

​KJELLERUP MUREREN ApS​

CVR: 25639405

​Kontakt os